• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

High Wine organiseren

Ben je van plan om zelf een High Wine te organiseren, maar heb je geen idee welke wijnen je daarvoor het best kunt uitkiezen? Wij hebben deze alvast voor jullie samengesteld met alle nodige proefmaterialen en informatie over de wijnen in een handige box! Kies jullie favoriete box uit de categorieën Wijnreis boxen, Wijntrip boxen en Mini-Wijntrip boxen.

Als aanvulling op je gekozen box kies je nu extra de Tapas Box! Zo maak je jullie eigen High Wine helemaal compleet met wijn en tapas. Thuis wijn proeven middels een zelf georganiseerde high wine is nog nooit zo makkelijk geweest. In deze High Wine box zitten heerlijke tapas zoals toast uit de Provence en het zuiden van Italië, olijven en Ibérico paté uit Spanje, tapenade uit Italië en sardines in tomatensaus uit Portugal. Een complete wijn-spijs beleving!

High Wine thuis geven

Altijd al eens een High Wine willen organiseren bij je thuis zonder de hoge kosten van een wijnadviseur? Dan is de High Wine Box ideaal als aanvulling om een High Wine thuis te organiseren. De box is opgezet om jou een echte, complete wijn-spijsbeleving te geven. Je hoeft dus zelf niet voor de lekkernijen te zorgen, dit is inclusief authentieke tapas hapjes. Met deze aanvullende box maak je een eigen georganiseerde High Wine thuis compleet. Een geslaagde High Wine thuis geven is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bestel eenvoudig een Wijnproeverijbox online

Op Wijnproeverijbox.nl vind je diverse boxen om een High Wine thuis te organiseren. Neem bijvoorbeeld een Wijnreis box, met deze box ga je tijdens je High Wine thuis op wijnreis met wijnen die afkomstig zijn uit verschillende landen over de hele wereld. Op deze manier ontdek je wijnen waarvan je niet wist dat je ze lekker vond, en kom je er achter welke wijnen bij jou smaak passen. Wijnproeverijbox.nl heeft verschillende boxen in haar assortiment die zijn samengesteld door een vinoloog. Een High Wine organiseren? Met één van onze boxen maak je jouw High Wine thuis compleet! In de box zitten zes verschillende soorten wijn wat geschikt is voor maximaal 10 personen. Een High Wine thuis geven is nog nooit zo eenvoudig geweest. Heb je vragen over een box of wil je graag eerst wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij doen er alles aan om jouw High Wine thuis compleet te maken!

High Wine organiseren