• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijnproeverij Amsterdam

Op zoek naar een wijnproeverij in Amsterdam? Zoek niet verder, dit kan namelijk gewoon bij jou thuis! Je hoeft ook helemaal geen wijnkenner te zijn om een wijnproeverij in Amsterdam te kunnen houden. Met de wijnproeverijbox Amsterdam leer jij meer over verschillende wijnen terwijl je geniet van een heerlijke wijnproeverij. De wijnproeverijbox is een door een vinoloog samengestelde box met 6 verschillende wijnen. Deze wijnen zijn van topkwaliteit en komen zo van de wijngaard. De wijnen in de wijnproeverijbox vind je dan ook niet in de supermarkt in Amsterdam of in een speciale wijnwinkel. Neem snel een kijkje in het aanbod wijnproeverijboxen en bestel direct online bij Wijnproeverijbox.nl. Met een wijnproeverijbox organiseer jij eenvoudig een wijnproeverij in Amsterdam, gewoon bij jou thuis!

Wijnproeverij in Amsterdam organiseren met Wijnproeverijbox.nl

Wil jij heerlijk wijn proeven tijdens een goed verzorgde wijnproeverij in Amsterdam? Dan ben je bij Wijnproeverijbox.nl aan het juiste adres! Het enige wat jij moet doen is de wijnbox uitkiezen die jou interessant lijkt. Daarna nodig je een groep vrienden of familie uit van 6 tot maximaal 10 mensen en je kan genieten van een heerlijke wijnproeverij in Amsterdam. De wijnen zijn allemaal verschillend van elkaar, waardoor je mooi onderscheid kan maken tussen de wijnen die je wel lekker vind en de wijnen die niet je voorkeur krijgen. Per wijn wordt er een aparte wijnbeschrijving met wijn- en spijstips meegeleverd. In deze beschrijving staan allerlei tips om de wijn nog beter tot zijn recht te laten komen, bijvoorbeeld over het eten dat goed bij de wijn past. Doordat de wijnen in de wijnproeverijbox zo exclusief zijn, wordt jouw wijnproeverij in Amsterdam nog specialer. Wij hebben verschillende wijnen uit diverse landen zoals Italië, Spanje en Frankrijk. Deze wijnen hebben allemaal hun eigen identieke smaak. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog een wijnproeverijbox voor jouw wijnproeverij in Amsterdam!

Wijnbox bestellen met de lekkerste wijnen

De wijnproeverijboxen worden geleverd met enkele handige producten zoals 6 verschillende wijnen, een handleiding, placemats en pennen. Zo hoef je naast de hapjes en glazen alleen maar een wijnproeverijbox in huis te halen voor een geslaagde wijnproeverij in Amsterdam. De wijnboxen zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel bij je thuis geleverd. Alle wijnboxen worden gratis geleverd op het door jou aangegeven adres. Je kan voor vragen of opmerkingen over onze wijnen altijd contact met ons opnemen. Wij proberen al jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, met onze kennis en ervaring geven wij jou de informatie waar jij naar op zoek bent. Binnenkort een wijnproeverij in Amsterdam organiseren? Bestel snel een Wijnproeverijbox!