• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijnproeverijbox Amsterdam

Wijnproeverijbox kopen in Amsterdam

Niet iedereen is een echte wijnkenner, maar als je niet zoveel verstand hebt van wijnen wil natuurlijk niet zeggen dat je het niet lekker vindt. Je krijgt natuurlijk niet verstand van wijn van de een op de andere dag, maar je kan er wel meer over te weten komen. Wil jij graag wat meer informatie over wijn en wil jij graag wat meer wijnen proeven? Dan is de wijnproeverijbox Amsterdam echt wat voor jou. De Wijnproeverijbox is een door een vinoloog samengestelde box met 6 verschillende wijnen. Deze wijnen zijn van topkwaliteit en komen zo van de wijngaard, deze wijnen vind je dan ook niet in de supermarkt in Amsterdam of in een speciale wijnwinkel. Neem snel een kijkje in het aanbod wijnproeverijboxen en bestel direct online bij Wijnproeverijbox.nl. Met een Wijnproeverijbox organiseer jij eenvoudig een wijnproeverij bij je thuis in Amsterdam!

Wijn proeven in Amsterdam met Wijnproeverijbox.nl

Heerlijk wijn proeven in Amsterdam met de wijnproeverijbox, het enige wat jij moet doen is de wijnbox uitkiezen die jouw interessant lijkt. Daarna nodig je een groep vrienden of familie uit van 6 tot maximaal 10 mensen en je kan genieten van een avond wijnproeven in Amsterdam. De wijnen zijn allemaal verschillend van elkaar, op deze manier kan je mooi onderscheid maken tussen de wijnen die je wel lekker vind en welke niet. Per wijn wordt er een aparte wijnbeschrijving met wijn- en spijstips meegeleverd. In deze beschrijving staan allerlei tips om de wijn nog beter tot zijn recht te laten komen doormiddel van bijvoorbeeld eten dat goed bij de wijn past. De wijnen komen direct vanaf de wijnboer of de importeur. Je vindt ze dus niet in de supermarkt of in bekende wijnwinkels. Doordat de wijnen zo exclusief zijn wordt de wijnproeverij in Amsterdam nog specialer. Wij hebben verschillende wijnen uit diverse landen zoals Italië, Spanje en Frankrijk. Deze wijnen hebben allemaal hun eigen identieke smaak.

Wijnbox bestellen met de lekkerste wijnen

De wijnproeverijboxen worden geleverd met enkele handige producten zoals 6 verschillende wijnen, een handleiding, placemats en pennen. Zo hoef je naast de hapjes en glazen alleen maar een wijnproeverijbox in huis te halen voor een geslaagde wijnproeverij in Amsterdam. De wijnboxen zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel bij je thuis geleverd. Alle wijnboxen worden gratis geleverd op het door jou aangegeven adres. Je kan voor vragen of opmerkingen over onze wijnen altijd contact met ons opnemen. Wij proberen al jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, met onze kennis en ervaring geven wij jou de informatie waar jij naar op zoek bent. Binnenkort een wijnproeverij in Amsterdam organiseren? Bestel snel een Wijnproeverijbox!