• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een wijnproeverij cadeau geven

Wijn is nog altijd een zeer gewaardeerd cadeau. En wat is dan leuker om niet alleen enkele flessen wijn te geven maar een wijnbeleving in een box! Geef dan een wijnproeverij cadeau!

 

Er zijn verschillende soorten wijnproeverijen die geschikt zijn om als cadeau te geven. Zo hebben wij bijvoorbeeld Mini-Wijntrip boxen en Wijntrip boxen; Een wijnproeverij al geschikt vanaf 2 personen. Met 3 verschillende wijnen, proefnotitie formulieren met geur- en smaakcirkel en dankzij de handige flyer leer je hoe je in 7 stappen kunt wijnproeven. Maar ook Wijnreis boxen; een complete wijnproeverij met 6 verschillende wijnen met proefmaterialen geschikt voor 10 personen. Ga bijvoorbeeld op Wereldreis! Of ga voor bijzondere wijnen in de Prestige wijnreis waar wijnen in zitten uit de meest befaamde wijngebieden! Een complete wijnproeverij met 6 verschillende wijnen met proefmaterialen geschikt voor 10 personen.

Een wijnproeverij is ook erg leuk als bedrijfsuitje, met vrienden of met familie of vrijgezellenfeest. Bij een minder professionele proeverij gaat het vooral om jouw beleving en waardering voor de wijn maar natuurlijk ook om de gezelligheid. Daarnaast leer je natuurlijk ook het een en ander over de verschillende soorten wijnen.

Verschillende soorten wijnproeverijen

Er worden door heel het land verschillende soorten wijnproeverijen georganiseerd. Wil je een wijnproeverij cadeau doen, dan kan je iemand naar een proeverij toesturen. Maar je kunt natuurlijk ook een wijnproeverij thuis cadeau doen. Het is erg leuk om een wijnproeverij cadeau te geven. Hierbij is het mogelijk om iemand in te huren die thuis de wijnproeverij organiseert. Maar hoe leuk is het om de gehele wijnproeverij zelf te organiseren? Bij Wijnproeverijbox vind je verschillende boxen die je cadeau kunt geven. Kies een Wijnproeverijbox naar keuze en je hebt een erg leuk en origineel cadeau. De Wijnproeverijbox maakt het eenvoudig om zelf een wijnproeverij aan huis te houden. De box is voorzien van alle informatie om jullie een gezellige wijnproeverij te geven. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Een wijnproeverij cadeau geven is niet alleen erg leuk, het is ook erg gezellig!

Wijnproeverij thuis met vrienden

Wijnproeverij kopen en bestellen bij Wijnproeverijbox.nl

Op Wijnproeverijbox.nl kun je verschillende boxen bestellen waarmee je zelf een wijnproeverij kunt organiseren. Er zijn verschillende boxen samengesteld in thema’s zoals het zomer thema, of boxen per wijnland. Bij de box wordt een handleiding geleverd waarin duidelijk wordt besproken hoe je thuis de wijnen kunt proeven. De wijnen zijn direct afkomstig van de importeur of wijnboer en zijn niet verkrijgbaar in de supermarkt. Naast de wijnen en de handleiding zijn in de box ook placemats met smaak- en geurcirkel, proefnotitieformulieren en pennen aanwezig. Met de box ben je verzekerd van een succesvolle wijnproeverij!

Bestel een Wijnproeverijbox online in onze webshop en geef deze cadeau. Wil je graag meer informatie over de verschillende boxen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.