• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een wijnproeverij cadeau geven

Een uitstekend cadeau voor de liefhebber van wijn, is een wijnproeverij. Er zijn verschillende soorten wijnproeverijen geschikt om cadeau te doen. Wil je een proeverij cadeau doen aan iemand die al veel verstand heeft van wijnen, kies dan voor een professionele wijnproeverij waar op basis van een puntensysteem waardering gegeven aan de wijn. Er wordt daarbij gebruikt van een eigen wijntaal waarmee wordt geprobeerd om de smaak en geur van de wijn zo goed mogelijk te omschrijven. Zaken die besproken worden tijdens de proeverij zijn het bouquet, de transparantie en viscositeit van de wijn. Je hoeft natuurlijk geen expert te zijn om wijn te proeven. Een wijnproeverij is ook erg leuk als bedrijfsuitje, met vrienden of met familie. Bij een minder professionele proeverij gaat het vooral om jouw beleving en waardering voor de wijn maar natuurlijk ook om de gezelligheid. Daarnaast leer je natuurlijk ook het een en ander over de verschillende soorten wijnen.

Verschillende soorten wijnproeverijen

Er worden door heel het land verschillende soorten wijnproeverijen georganiseerd. Wil je een wijnproeverij cadeau doen, dan kan je iemand naar een de proeverij toe sturen. Maar je kan natuurlijk de proeverij ook in huis halen. Heb je wat te vieren of wil je een bepaalde groep mensen bedanken? Dan is de wijnproeverij in huis een leuk idee. Je kunt daarvoor iemand inhuren die thuis de proeverij organiseert. Ook kun je de wijnproeverij natuurlijk zelf organiseren. Om het allemaal net wat makkelijker te maken kun je er ook voor kiezen om een kant en klaar wijnproeverij pakket te bestellen. Op Wijnproeverijbox.nl bestel je een box waarmee je thuis een wijnproeverij kunt organiseren. De Wijnproeverijbox kun je natuurlijk ook aan iemand cadeau doen. Deze kan dan zelf op een gewenst moment de wijnproeverij organiseren.

Wijnproeverij kopen en bestellen bij Wijnproeverijbox.nl

Op Wijnproeverijbox.nl kun je verschillende boxen bestellen waarmee zelf een wijnproeverij kan worden gehouden. Er zijn verschillende boxen samengesteld in thema’s zoals het zomer thema, of boxen per wijnland. Bij de box wordt een handleiding geleverd waarin duidelijk wordt bespreken hoe je thuis de wijnen kunt proeven. De wijnen zijn direct afkomstig van de importeur of wijnboer en zijn niet verkrijgbaar in de supermarkt. Naast de wijnen en de handleiding zijn in de box ook placemats met smaak- en geurcirkel, proefnotitieformulieren en pennen aanwezig. Met de box ben je verzekerd van een succesvolle wijnproeverij!

Bestel een box online en geef deze cadeau of kies zelf een geschikt moment om mensen uit te nodigen voor een wijnproeverij bij jou thuis.