• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een wijnproeverij cadeau geven

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een wijnliefhebber? Geef dan een wijnproeverij cadeau! Er zijn verschillende soorten wijnproeverijen die geschikt zijn om als cadeau te geven. Hierbij is het altijd goed om te kijken hoeveel verstand iemand al van wijn heeft. Wil je een wijnproeverij cadeau geven aan iemand die al veel verstand heeft van wijnen? Kies dan voor een professionele wijnproeverij. Op basis van een puntensysteem wordt er hier waardering gegeven aan de wijn. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van een eigen wijntaal waarmee wordt geprobeerd om de smaak en geur van de wijn zo goed mogelijk te omschrijven. Zaken die besproken worden tijdens de proeverij zijn het bouquet, de transparantie en viscositeit van de wijn. Je hoeft natuurlijk geen expert te zijn om wijn te proeven. Een wijnproeverij is ook erg leuk als bedrijfsuitje, met vrienden of met familie. Bij een minder professionele proeverij gaat het vooral om jouw beleving en waardering voor de wijn maar natuurlijk ook om de gezelligheid. Daarnaast leer je natuurlijk ook het een en ander over de verschillende soorten wijnen.

Verschillende soorten wijnproeverijen

Er worden door heel het land verschillende soorten wijnproeverijen georganiseerd. Wil je een wijnproeverij cadeau doen, dan kan je iemand naar een de proeverij toesturen. Maar je kunt natuurlijk ook een wijnproeverij aan huis cadeau doen. Het is erg leuk om een wijnproeverij cadeau te geven. Hierbij is het mogelijk om iemand in te huren die thuis de wijnproeverij organiseert. Maar hoe leuk is het om de gehele wijnproeverij zelf te organiseren? Bij de Wijnproeverijbox vind je verschillende wijnpakketten die je cadeau kunt geven. Kies een Wijnproeverijbox naar keuze en je hebt een erg leuk en origineel cadeau. De Wijnproeverijbox maakt het eenvoudig om zelf een wijnproeverij aan huis te houden. De box is voorzien van alle belangrijke informatie om jullie een gezellige avond te geven. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Een wijnproeverij cadeau geven is niet alleen erg leuk, het is ook erg gezellig! Zo kan er samen genoten worden van verschillende wijnpakketten.

Wijnproeverij kopen en bestellen bij Wijnproeverijbox.nl

Op Wijnproeverijbox.nl kun je verschillende boxen bestellen waarmee je zelf een wijnproeverij kunt organiseren. Er zijn verschillende boxen samengesteld in thema’s zoals het zomer thema, of boxen per wijnland. Bij de box wordt een handleiding geleverd waarin duidelijk wordt besproken hoe je thuis de wijnen kunt proeven. De wijnen zijn direct afkomstig van de importeur of wijnboer en zijn niet verkrijgbaar in de supermarkt. Naast de wijnen en de handleiding zijn in de box ook placemats met smaak- en geurcirkel, proefnotitieformulieren en pennen aanwezig. Met de box ben je verzekerd van een succesvolle wijnproeverij!

Bestel een Wijnproeverijbox online in onze webshop en geef deze cadeau. Wil je graag meer informatie over de verschillende boxen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.