Wijnproeverij al vanaf 2 personen
Bezorging binnen 1-2 dagen
Het leukste wijncadeau
Review Logo8,9 @ Kiyoh
Webshop KeurmerkWijnproeverijbar.nl
0
0
Wijnproeverij al vanaf 2 personen
Bezorging binnen 1-2 dagen
Het leukste wijncadeau

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Wijnproeverijbox.nl/Wijnproeverijbar.nl, gevestigd aan Industrieweg 1A5, 4104 AP Culemborg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Wijnproeverijbox.nl

Industrieweg 1A-5

4104 AP Culemborg

+31 85 130 2445

https://www.wijnproeverijbox.nl

 

Frank Weijers is de Functionaris Gegevensbescherming van Wijnproeverijbox.nl. Hij is te bereiken via [email protected]

 

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Wijnproeverijbox.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze producten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum (noodzakelijk omdat wij geen alcohol mogen verkopen en bezorgen aan personen jonger dan 18 jaar)
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Wijnproeverijbox.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Jou te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Jou te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Jou de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Wijnproeverijbox.nl/Wijnproeverijbar.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Wijnproeverijbox.nl/Wijnproeverijbar.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
  • Google Analytics; de gegevens die wij ontvangen zijn anoniem en niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Dit hebben we uitgeschakeld in onze beheerdersomgeving van Google Analytics. Wij verzamelen wel de website bezoekersduur en welke pagina’s veel bezocht worden.

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Wijnproeverijbox.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > 27 weken.

 

Delen van persoonsgegevens met derden:

Wijnproeverijbox.nl verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

Wijnproeverijbox.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Nieuwsbrief en/of reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail door middel van een Nieuwsbrief
  • via social media per telefoon

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze nieuwsbrief. In elke e-mail staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Wijnproeverijbox.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Wijnproeverijbox.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Wijnproeverijbox.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected] Wijnproeverijbox.nl heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

 

Heb je verder nog vragen over onze privacy verklaring?

Neem contact met ons op via [email protected]

Zelf regelen

Maak een account aan, log in en volg je bestelling of bekijk je factuur.

Voor alle overige vragen

Bel ons

ma t/m vrij 09.00 - 17.00 uur
zaterdag en zondag gesloten

085 1302445

E-mail

Reactie doorgaans binnen enkele uren

E-mail ons

Social media

Stel je vraag via onze socials

8,9Review LogoWij scoren een 8,9 op Kiyoh

Wijnproeverijbox.nl

Beesdseweg 3-33
4104 AW Culemborg

KvK: 59909501

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »