• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijnproeverijbox Utrecht

Wijnproeverij houden in Utrecht | Wijnproeverijbox.nl

Op zoek naar een plek in Utrecht om wijn te proeven? Dit kan tegenwoordig thuis! Je hoeft echt geen wijnkenner te zijn om wijn te drinken, maar er zijn zoveel verschillende wijnen dat het wel handig is dat je er een beetje verstand van hebt. Maar verstand krijgen van wijn leer je niet van de een op de andere dag. Om toch in een korte periode wat meer verstand te krijgen van wijnen hebben wij van Wijnproeverijbox.nl een oplossing. De oplossing is een wijnproeverij in Utrecht gewoon bij je thuis. Wij hebben een box samengesteld met zes verschillende soorten wijn die je lekker kan gaan proeven met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s uit Utrecht. Neem snel een kijkje op onze website en bestel de wijnboxen direct in onze webshop!

Wijnproeverijbox Utrecht bestellen

De wijnboxen zijn samengesteld door een echte Vinoloog, de proeverij box bestaat uit een aantal producten. In de box zitten zes verschillende overheerlijke wijnen die direct van de wijngaard komen, deze wijnen zijn dus erg uniek en niet te vinden in supermarkten en wijnwinkels in Utrecht. De wijnen komen uit landen van over de hele wereld, en deze wijnen kan je gewoon in Utrecht proeven. Ook wordt er een handleiding meegeleverd die duidelijk uitlegt hoe je een wijnproeverij in Utrecht kan houden. Wat ook heel handig is wat in het pakket zit zijn de wijnbeschrijvingen die wijn- en spijstips geven per wijn. Als je de box op tijd in huis haalt kan je voor bij de proeverij hapjes maken die de wijnen nog lekkerder zullen maken. De placemats die meegeleverd worden dienen als indicatie hoe lekker je de wijn vond, je kan hier invullen wat je er van vond. De wijnproeverijbox is geschikt voor twee tot 10 mensen. Heerlijke wijnen proeven in Utrecht doe je met de Wijnproeverijbox van Wijnproeverijbox.nl. Wij hebben diverse boxen samengesteld met allemaal een ander thema, de wijnen in dit thema zijn verschillend maar passen toch bij elkaar.

Gemakkelijk Wijnproeverijbox bestellen

Heb je een gezellige avond gepland staan met vrienden, familie of collega’s? Dan kan je de wijnproeverijbox niet missen. De wijnproeverijbox voegt die extra sfeer toe aan een gezellige avond wijn proeven in Utrecht. Heb je de wijnproeverijbox gevonden die bij jouw gezellige avond past? Dan kan je deze gemakkelijk en snel bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Wij vinden klantenservice erg belangrijk, wij staan dus ook open voor vragen en opmerkingen. Je kan dus altijd contact met ons opnemen via de email en de telefoon. Wij proberen jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en problemen zo snel mogelijk op te lossen. We hopen dat je binnenkort snel zult gaan genieten van een wijnproeverij in Utrecht!