• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

 

Over ons

Veel mensen blijven hetzelfde wijntje uit de supermarkt drinken. Terwijl er zo veel meer te ontdekken valt! Wij introduceren je graag in de boeiende en veelomvattende wereld van wijn. Met onze verschillende boxen komt de wijnwereld bij jou thuis. We zijn altijd op zoek naar uitgesproken wijnen met karakter. In de Wijnproeverijbox vind je daarom geen wijnen die te koop zijn in de supermarkt of grote wijnketens maar die rechtstreeks van de wijnmaker of importeur komen. Veel wijnen staan op de kaart van toprestaurants.

Gezellige en informatieve wijnproeverij

Mensen een gezellige en informatieve wijnproeverij bieden is onze missie met de Wijnproeverijbox. Onze visie is dat wijnproeven en het genieten van goede wijn bereikbaar moet zijn. Wij praten niet over een "hint van dat" en een "toets van dat". Wijn is voor iedereen.

We weten als geen ander dat een avond thuis met een stel vrienden bijzonder kan zijn met een goed glas wijn. Op zo'n avond praat je ook altijd over wat je drinkt, toch? Een Proefbox vervult deze behoefte zonder dat het een complete wijnproeverij is. Met een Proefbox geniet je van 3 verschillende wijnen. 

De Wijnproeverijbox hebben we speciaal samengesteld om zelf een wijnproeverij te houden wanneer het jullie uitkomt. Zonder de hoge kosten van een wijnadviseur die ook nog zijn eigen wijn (te duur) verkoopt. Met de eenvoudige handleiding en wijnbeschrijvingen houden jullie een succesvolle en gezellige wijnproeverij voor vrienden, familie, collega's of buren. 

Over de oprichter

Oprichter van de Wijnproeverijbox is Frank Weijers. Uit passie voor wijn behaalde hij in 2011 met succes het erkende Wijnbrevet van de Wijnacademie. Op dit moment is hij bezig met de Vinologenopleiding. Hij heeft jarenlange ervaring in het geven van wijnproeverijen, bezocht vele wijnlanden en heeft natuurlijk de nodige kennis over wijnen.