• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijnproeverij Rotterdam

Op zoek naar een plek in Rotterdam om wijn te proeven? Zoek niet verder, dit kan gewoon thuis! Je hoeft ook geen wijnkenner te zijn om een wijnproeverij te houden. Met onze boxen krijg jij alle tools in handen om samen met vrienden of familie er een gezellige wijnproeverij in Rotterdam van te maken. En je hoeft er niet eens je huis voor uit. Want wij van Wijnproeverijbox.nl hebben de oplossing! De oplossing is een wijnproeverij in Rotterdam die we gewoon bij je thuis bezorgen. Wij hebben verschillende boxen samengesteld met verschillende soorten wijn die je lekker kan gaan proeven met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s. Wijnproeverij Rotterdam? Neem snel verder een kijkje op deze website en bestel jullie box direct in onze webshop!

Wijnproeverij in Rotterdam organiseren

De wijnboxen zijn samengesteld door een echte Vinoloog. De wijnproeverij box bestaat uit een aantal producten. In de box zitten tot wel zes verschillende overheerlijke wijnen die direct van de wijngaard komen, deze wijnen zijn dus erg uniek en niet te vinden in supermarkten en wijnwinkels in Rotterdam. De wijnen komen uit landen van over de hele wereld. Deze wijnen kan je gewoon proeven tijdens jouw eigen wijnproeverij in Rotterdam! Ook wordt er een instructieflyer meegeleverd die duidelijk uitlegt hoe je een wijnproeverij in Rotterdam kan houden. De wijnbeschrijvingen in het pakket geven wijn- en spijstips en allerlei handige informatie over de wijn zelf. Als je de box op tijd in huis haalt, kan je voor bij de wijnproeverij hapjes maken die de wijn goed aanvullen. Op de proefnotitieformulieren met daarop de geur- en smaakcirkel kun je invullen wat je van de wijnen vindt. Er zijn boxen die geschikt zijn voor twee tot vier personen en boxen geschikt tot wel 10 personen. Een heerlijke wijnproeverij in Rotterdam organiseer je met een box van Wijnproeverijbox.nl.

Gemakkelijk Wijnproeverijbox bestellen

Heb je een gezellige avond gepland staan met vrienden, familie of collega’s? Dan kan je de wijnproeverijbox niet missen. De wijnproeverijbox voegt die extra sfeer toe aan een gezellige wijnproeverij in Rotterdam. Heb je de wijnproeverijbox gevonden die bij jouw gezellige avond past? Dan kan je deze gemakkelijk en snel bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Wij vinden klantenservice erg belangrijk. Wij zijn makkelijk en snel bereikbaar voor vragen. Je kunt dus altijd contact met ons opnemen via de email, telefoon en WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. We hopen dat je binnenkort snel zult gaan genieten van een heerlijke wijnproeverij in Rotterdam!