• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijnproeverij thuis organiseren

Ben jij een echte wijnliefhebber? Of houd jij gewoon van een wijntje op z’n tijd met familie of vrienden? Dan is een wijnproeverij ook zeker iets voor jou. Bij een wijnproeverij hoef je niet altijd te beschikken over de professionele wijnkennis. Dit word je allemaal bijgebracht door een wijnkenner. Wil je door het coronavirus niet de deur uit? Wij hebben de ideale oplossing! Organiseer zelf een wijnproeverij thuis. Dit is een makkelijk concept waarbij je vrienden of familie uit kunt nodigen voor een heerlijke wijnproeverij. Bij de ons vindt je verschillende wijnboxen waarmee je eenvoudig een wijnproeverij thuis organiseert. De box bevat alle materialen om er een geslaagde wijnproeverij van te maken!

Wijnproeven met de Wijnproeverijbox

Met Wijnproeverijbox heb je gegarandeerd een unieke wijnproeverij thuis. In onze webshop vind je verschillende boxen, zodat je er zelf een naar wens uit kunt kiezen. De boxen bevatten wijnen van onze wijnhuizen of importeurs en zijn niet in de supermarkt verkrijgbaar. De wijnboxen zijn met passie en kennis samengesteld. Zo vind je verschillende wijnreis boxen in onze webshop. Deze wijnboxen nemen je mee op wijnreis door verschillende landen zoals Italië, Spanje of Frankrijk. Of kies voor een complete Wereldreis! Geniet van de heerlijke samenstelling van deze wijnen. Al onze boxen worden samengesteld voor maximaal 10 personen en bevatten zes verschillende wijnen. Om echte wijnkennis op te doen bevat de Wijnproeverijbox een instructieflyer, placemats met geur- en smaakcirkel, proefnotitieformulieren en uitgebreide wijnbeschrijvingen met wijn-spijstips. Ook zonder wijnkennis kun jij deze wijnproeverij thuis organiseren.

Bestel de Wijnproeverijbox online

Wil jij graag thuis een wijnproeverij organiseren? Bestel dan vandaag nog één van onze heerlijke wijnboxen in onze webshop. De bestelling wordt binnen 1 of 2 dagen gratis naar je opgestuurd. Zo hoef je de wijnproeverij niet weken van te voren al vast te leggen, maar kun je deze ook op het laatste moment nog bestellen. Wil je graag meer informatie over de verschillende boxen, of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag om een geslaagde wijnproeverij thuis te organiseren! Wacht niet langer en bestel vandaag jouw Wijnproeverijbox!