Het leukste wijncadeau
Levertijd 1-2 dagen
Altijd een complete wijnbeleving
Review Logo8,9 @ Kiyoh
Webshop KeurmerkWijnproeverijbar.nl
0

Aanpassing verzenden ivm Zomervakantie Klik hier voor meer info!

0
Het leukste wijncadeau
Levertijd 1-2 dagen
Altijd een complete wijnbeleving

Aanpassing verzenden ivm Zomervakantie Klik hier voor meer info!

Disclaimer

De informatie die wordt aangeboden op deze site is met grote zorg samengesteld. Wijnproeverijbox kan echter niet instaan, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van de informatie op deze website, noch kan Wijnproeverijbox instaan voor de geschiktheid van de informatie voor een bepaald doel. Wijnproeverijbox kan eveneens niet garanderen dat de Wijnproeverijbox website en de voor de site gebruikte servers vrij zijn van computervirussen en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Wijnproeverijbox behoudt zich het recht voor om de Wijnproeverijbox website te allen tijde te wijzigen, aan te vullen, te corrigeren en eventueel te beëindigen. Wijnproeverijbox streeft er naar deze site permanent beschikbaar te hebben. Voor de eventuele gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van deze site wijst Wijnproeverijbox iedere aansprakelijkheid af.

Privacy bescherming

De persoonlijke gegevens die u op deze website invult, worden uitsluitend door ons gebruikt ten behoeve van het specifieke doel, waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voorbeelden hiervan zijn: deelname aan een wedstrijd of beantwoording van uw vraag. Wijnproeverijbox houdt zich daarbij aan de van toepassing zijnde privacy wetgeving. Deze site bevat links of verwijzingen naar andere sites. Deze sites kunnen andere privacy regels hanteren, voor de inhoud van deze andere websites kan Wijnproeverijbox geen verantwoordelijkheid dragen. Wijnproeverijbox raadt u aan, alvorens u op andere websites persoonlijke gegevens verstrekt, zich van deze regels op de hoogte te stellen.

Aansprakelijkheid

Wijnproeverijbox sluit elke aansprakelijkheid uit voor elke vorm van directe of indirecte schade die voortvloeit uit het (al dan niet succesvol) contact leggen en gebruiken van de Wijnproeverijbox website of voor schade die voortvloeit uit de informatie en de inhoud van de Wijnproeverijbox website.

Zelf regelen

Maak een account aan, log in en volg je bestelling of bekijk je factuur.

Voor alle overige vragen

Bel ons

ma t/m vrij 09.00 - 17.00 uur
zaterdag en zondag gesloten

085 1302445

E-mail

Reactie doorgaans binnen enkele uren

E-mail ons

Social media

Stel je vraag via onze socials

8,9Review LogoWij scoren een 8,9 op Kiyoh

Wijnproeverijbox.nl

Prinses Margrietstraat 19
4241 BA Arkel

KvK: 66436427

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »