Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box
Review Logo8,9 @ Kiyoh
Webshop KeurmerkWijnproeverijbar.nl
0
0
Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box

Mini-Wijnreis Frankrijk

Productomschrijving
Frankrijk is het meest bekende en toonaangevende wijnland ter wereld. Veel kennis over de huidige wijnwereld komt van oorsprong uit Frankrijk. Waarom is dat zo? Frankrijk heeft een breed scala aan bodemsoorten, (micro)klimaten, wijnkennis en natuurlijk zijn de bekende druivenrassen van oorsprong Frans.  Met deze box proef je wijn uit bekende gebi...

Frankrijk is het meest bekende en toonaangevende wijnland ter wereld. Veel kennis over de huidige wijnwereld komt van oorsprong uit Frankrijk. Waarom is dat zo? Frankrijk heeft een breed scala aan bodemsoorten, (micro)klimaten, wijnkennis en natuurlijk zijn de bekende druivenrassen van oorsprong Frans. 

Met deze box proef je wijn uit bekende gebieden.

  • Mousserende wijn: Sprankelende Crémant uit de Loire gemaakt van de druif Chenin Blanc. 
  • Witte wijn: Een knisperend fruitige frisse wijn uit de Loire gemaakt van de Sauvignon blanc druif.
  • Witte wijn: Een befaamde wijn gemaakt van de Chardonnay druif uit Chablis.
  • Rosé wijn:  Uit Côtes de Provence proeven jullie een unieke kruidige rosé wijn gemaakt van Grenache en Syrah druiven.
  • Rode wijn:  De meest befaamde streek ter wereld mag natuurlijk niet ontbreken. Uit Bordeaux komt een topwijn gemaakt van Cabernet en Merlot druiven. 
  • Dessertwijn: De zoete afsluiter is een Sauternes en is gemaakt van Sémillon, Sauvignon en Muscadelle druiven. Wijn van ingedroogde druiven dankzij "edele rotting".

Super leuk wanneer jullie graag verrast willen worden en een mini-wijnreis willen maken naar de bekendste wijnstreken van Frankrijk!

De Mini-Wijnreis Frankrijk is samengesteld voor 4 personen. 

Is het een cadeau?

Kies een leuke wenskaart en laat ons je persoonlijke tekst opschrijven en verras de ontvanger. Wij pakken het ook nog eens mooi in met het door jou gekozen cadeaupapier! Wil je de box op een specifieke datum laten bezorgen? Mail ons zodat we dit kunnen regelen voor je.

Wijn-spijs receptenboek

Maak jullie wijnproeverij nóg lekkerder en completer met ons wijn-spijs receptenboek! Leer hoe je wijn met spijs combineert. Met de theorie in dit boekje kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie wijn-spijscombinaties. Voor iedere wijn uit al onze boxen hebben we een recept in dit boekje. Zo telt het boekje 48 pagina's. Kies de variant van de box met dit receptenboek en krijg korting!

Productspecificaties

Landen en/of gebieden
Loire, Chablis, Provence, Bordeaux en Sauternes
Voor hoeveel personen geschikt
De box wordt altijd samengesteld voor 4 personen.
Het beste geschikt voor
Beginnende wijnproevers, enigszins ervaren wijnproevers, ervaren wijnproevers en wijnliefhebbers die benieuwd zijn naar wijnen uit de beste wijngebieden in Frankrijk.
Proefmaterialen
Handleiding, placemats met geur- en smaakcirkel, proefnotitieformulieren, pennen en uitgebreide wijnbeschrijvingen met wijn-spijstips.

Reviews

0 / 5Based on 6 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Nico op 29 December 2021
    Ondanks dat pakketbezorgers er de brui aangaven, heeft Wijnproeverijbox.nl er voor gezorgd dat het bestelde pakket op tijd voor de feestdagen afgeleverd werd!
  • 5 / 5
    Gepost door: Romy op 12 December 2021
    De box was super. Bijzondere wijnen en de bijgevoegde informatie en materialen maakte de avond compleet. Een echte aanrader!
  • 4 / 5
    Gepost door: Rosan op 21 November 2021
    Heerlijke en gezellige wijnproefavond gehad. Mooie wijnen, goede uitleg en leuke ideeën voor bijpassende gerechten. Het was een topavond!
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »