• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zakelijk

Online wijnproeverij, verjaardagscadeau voor collega's, bedankje en relatiegeschenken.

Thuiswerken is heel normaal geworden. Je ziet je collega's steeds minder vaak. De betrokkenheid naar de werkgever is toch onverminderd hoog. Een bedankje, verjaardagscadeau of zelfs een online wijnproeverij op afstand is leuk en wordt enorm gewaardeerd!

Op deze pagina laten we graag onze mogelijkheden zien. 

  • Online wijnproeverij;
    • Nu we als team vergaderen via Teams of Zoom is dit medium uitermate geschikt voor een online wijnproeverij. Organiseer voor je team een online wijnproeverij. Hier hebben we zelfs een speciale box voor samengesteld. Al dan niet met extra bijpassende tapas erbij! Bestel het aantal boxen en stel iemand aan als "sommelier". Met onze uitleg tovert deze collega zich om tot volwaardig sommelier van jullie eigen wijnproeverij. Onze Vinoloog kan de wijnproeverij ook begeleiden. Desgewenst versturen we de boxen op naar de adressen van de deelnemers. Onderstaand een tabel met de prijzen. Meteen enthousiast? Mail ons je wensen zodat we een offerte op maat kunnen maken.
Aantal deelnemers Prijs per box Prijs per box incl tapas Prijs begeleiding Vinoloog
3-5 personen € 22,90 € 36,40 € 75
6-10 personen € 21,90 € 35,40 € 65
11-20 personen € 19,90 € 33,40 € 60
Vanaf 21 personen € 16,90 € 30,40 € 55

Prijzen zijn excl. BTW en gratis verzending naar één adres. Verzending naar adressen deelnemers ook mogelijk voor €3,95 per box.

  • Wijnproeverij cadeau;
    • Is je collega jarig of een goede relatie? Verras hem/haar met een complete wijnproeverij in een box! Al onze boxen bevatten verschillende wijnen, instructieflyer om zelf eenvoudig de wijnproeverij te houden in 7 stappen en proefmateriaal zoals proefnotitieformulieren en wijnbeschrijvingen. We pakken de box ook nog keurig in met cadeaupapier en kunnen deze direct versturen naar de ontvanger. 

 

  • Kerstgeschenk of Relatiegeschenk;
    • De zomer is alweer voorbij en daarom tijd om na te denken over het Kerstgeschenk. We zijn in staat om iedere box om te toveren naar een geweldig Kerstgeschenk! Denk bijvoorbeeld aan een Kerstbox inclusief 3 of 4 wijnen (al dan niet inclusief proefmateriaal) en bijpassende tapas hapjes. Wil je hier meer vrijblijvende informatie over mail ons dan. Dit betreft maatwerk en op verzoek kunnen we een voorbeeld mailen van een Kerstbox. 

 

Neem contact met ons op wanneer je meer informatie wilt, een vraag hebt of een zakelijke offerte wilt ontvangen:

[email protected]

Online Wijnproeverij