Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box
Review Logo8,9 @ Kiyoh
Webshop KeurmerkWijnproeverijbar.nl
0
0
Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box

Wijntrip Authentiek Italië

Productomschrijving
Heuvelachtig landschap met cipressen, wijn- en olijfboomgaarden. Dat samen met de heerlijke Italiaanse zon en heerlijke keuken vraagt om authentieke wijnen. Wat gaan jullie proeven met deze uniek samengestelde Wijntrip Authentiek Italië? Witte wijn: Heerlijk fris en fruitig met aroma's van meloen gemaakt van de druif Pinot Grigio uit Friuli. ...

Heuvelachtig landschap met cipressen, wijn- en olijfboomgaarden. Dat samen met de heerlijke Italiaanse zon en heerlijke keuken vraagt om authentieke wijnen.

Wat gaan jullie proeven met deze uniek samengestelde Wijntrip Authentiek Italië?

  • Witte wijn: Heerlijk fris en fruitig met aroma's van meloen gemaakt van de druif Pinot Grigio uit Friuli.
  • Rode wijn: Uit Sicilië proeven jullie een zwoele kruidige rode wijn gemaakt van de druif Nero d'Avola.
  • Rode wijn:  De meest befaamde streek van Italië mag natuurlijk niet ontbreken. Uit Toscane komt een Chianti ClassicoRiserva. Een topwijn gemaakt van de Sangiovese druif. 

Is het een cadeau?

Kies een leuke wenskaart en laat ons je persoonlijke tekst opschrijven en verras de ontvanger. Wij pakken het ook nog eens mooi in met het door jou gekozen cadeaupapier! Wil je de box op een specifieke datum laten bezorgen? Mail ons zodat we dit kunnen regelen voor je.

Wijn-spijs receptenboek

Maak jullie wijnproeverij nóg lekkerder en completer met ons wijn-spijs receptenboek! Leer hoe je wijn met spijs combineert. Met de theorie in dit boekje kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie wijn-spijscombinaties. Voor iedere wijn uit al onze boxen hebben we een recept in dit boekje. Zo telt het boekje 48 pagina's. Kies de variant van de box met dit receptenboek en krijg korting!

Productspecificaties

Landen en/of gebieden
Friuli, Toscane en Sicilië
Voor hoeveel personen geschikt
2-4 personen
Proefmaterialen
Flyer met instructies, Proefnotitie formulier met geur- en smaakcirkel en uitgebreide wijnbeschrijvingen over de herkomst van de wijn, het wijnhuis, de wijn zelf en wijn-spijstips.
Aantal en type wijnen
Totaal 3 wijnen. 1 witte wijn (750 ml) en 2 rode wijnen (750 ml).

Reviews

4.9 / 5Based on 11 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Linda op 24 Januari 2024
    Prettige website en duidelijke webshop. Je gaat gemakkelijk door het koopproces heen. En als je het pakket cadeau wilt geven, dan kun je het gemakkelijk opsturen en een kaartje erbij doen. Snelle levering. Kortom, perfect!
  • 5 / 5
    Gepost door: Gijs op 11 Januari 2023
    Mijn bestelling liep steeds vast en had daar een melding van gemaakt op een Zondagavond. Binnen vijf minuten een reactie en hulp geboden. Het had wat voeten in aarde, maar ze gaven niet op tot het uiteindelijk gelukt was!!
  • 5 / 5
    Gepost door: Marleen op 2 Mei 2021
    Veel aanbod, mooie wijnen, leuk met zo'n proefnotitie formulier en spijs tips. Is weer eens wat anders. Heb zowel zakelijk als privé al besteld en iedere keer was het weer helemaal top. Ik heb steeds de inpakservice gebruikt e...
    Veel aanbod, mooie wijnen, leuk met zo'n proefnotitie formulier en spijs tips. Is weer eens wat anders. Heb zowel zakelijk als privé al besteld en iedere keer was het weer helemaal top. Ik heb steeds de inpakservice gebruikt en dat was wel de kers op de taart. Ook prettig en persoonlijk contact bij vragen.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Wijnproeverijbox Wijntrip Authentiek Italië
Wijntrip Authentiek Italië

Heuvelachtig landschap met cipress...

Heuvelachtig landschap ...

Op voorraad
€54,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »