• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Wijnproeverijbox is in april 2016 ontstaan uit het idee om mensen hun eigen wijnproeverij thuis te laten houden. Oprichter Frank gaf daarvoor wijnproeverijen bij mensen thuis. Door de groei van e-commerce en het gemak om een wijnproeverij te houden wanneer het jou goed uitkomt bedacht Frank een box met daarin verschillende wijnen en proefmateriaal inclusief instructieflyer.
 

Mensen een gezellige en informatieve wijnproeverij bieden is onze missie met de Wijnproeverijbox. Onze visie is dat wijnproeven en het genieten van goede wijn bereikbaar moet zijn. Wij praten niet met dure woorden als een "hint van dat" en een "toets van dat". Wijn is toegankelijk voor iedereen en dat merk je in al ons proefmateriaal.

 

Sinds het voorjaar van 2020 zijn we verhuisd naar een groter pand om het groeiend aantal bestellingen efficiënter te kunnen verwerken. We hebben meer ruimte voor opslag, het samenstellen van de boxen en we kunnen leveranciers ontvangen.

 

De Corona-crisis heeft ons een enorme groei opgeleverd en zelfs een nieuwe markt. Nu veel mensen thuisblijven hebben wij de ideale manieren om thuis toch er even tussenuit te gaan met bijvoorbeeld een wijntripje. Voor bedrijven hebben we ideale oplossingen om een teamuitje of event toch door te laten gaan met een online wijnproeverij. Een online sommelier begeleid dan de wijnproeverij. We zorgen ook voor de verzending van de boxen naar de deelnemers thuis. 

 

In 2021 gaan we het aantal boxen uitbreiden en kun je straks op Wijnreis of Wijntrip naar nieuwe landen en/of gebieden. Ook werken we nu aan een manier om digitaal tijdens de wijnproeverij een nog betere wijnbeleving te geven. 

We wensen je alvast een leuke en gezellige wijnproeverij!

Vriendelijke groet,