Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box
Review Logo8,9 @ Kiyoh
Webshop KeurmerkWijnproeverijbar.nl
0
0
Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box

Wijnreis Prestige

Productomschrijving
Uit de meest befaamde wijngebieden van de wereld hebben wij 6 verschillende wijnen geselecteerd die allen van topkwaliteit zijn:  Mousserende wijn: Champagne uit Frankrijk. Witte wijn: Knisperend, fruitige en elegante wijn gemaakt van de Riesling druif uit Nahe in Duitsland. Witte wijn: Dikke houtgerijpte Chardonnay wijn uit Stellenbosch, Zu...

Uit de meest befaamde wijngebieden van de wereld hebben wij 6 verschillende wijnen geselecteerd die allen van topkwaliteit zijn: 

  • Mousserende wijn: Champagne uit Frankrijk.
  • Witte wijn: Knisperend, fruitige en elegante wijn gemaakt van de Riesling druif uit Nahe in Duitsland.
  • Witte wijn: Dikke houtgerijpte Chardonnay wijn uit Stellenbosch, Zuid-Afrika.
  • Rode wijn: Een zijdezachte, volle Valpolicella Ripasso wijn uit Italië.
  • Rode wijn: Uit de Douro in Portugal proeven jullie een unieke kruidige, krachtige rode wijn die 12 maanden houtrijping heeft gehad op kleine vaten. Onze favoriet!
  • Dessertwijn: De afsluiter is een Sauternes uit Bordeaux in Frankrijk. Hier komt de beste en duurste dessertwijn ter wereld vandaan. Dit is vloeibaar goud!

De ultieme luxe wijnbeleving in een box!

Alle wijnen in deze Wijnreis Prestige worden geschonken in vele sterrenrestaurants. 

 

Is het een cadeau?

Kies een leuke wenskaart en laat ons je persoonlijke tekst opschrijven en verras de ontvanger. Wij pakken het ook nog eens mooi in met het door jou gekozen cadeaupapier! Wil je de box op een specifieke datum laten bezorgen? Mail ons zodat we dit kunnen regelen voor je.

Wijn-spijs receptenboek

Maak jullie wijnproeverij nóg lekkerder en completer met ons wijn-spijs receptenboek! Leer hoe je wijn met spijs combineert. Met de theorie in dit boekje kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie wijn-spijscombinaties. Voor iedere wijn uit al onze boxen hebben we een recept in dit boekje. Zo telt het boekje 48 pagina's. Kies de variant van de box met dit receptenboek en krijg korting!

Productspecificaties

Het beste geschikt voor
Enigszins ervaren wijnproevers, ervaren wijnproevers en wijnliefhebbers die houden van luxe wijnen die geschonken worden in sterrenrestaurants.
Landen en/of gebieden
Champagne (Frankrijk), Nahe (Duitsland), Stellenbosch (Zuid-Afrika), Valpolicella (Italië), Douro (Portugal) en Sauternes (Frankrijk)
Aantal en type wijnen
Totaal 6 wijnen. Waarvan 1 mousserend (750 ml), 2 wit (750 ml), 2 rood (750 ml) en 1 dessertwijn (375 ml).
Voor hoeveel personen geschikt
Maximaal 10 personen. De box wordt altijd samengesteld voor 10 personen.

Reviews

5 / 5Based on 15 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Trudy op 5 December 2023
    Lekkere wijnen. Voor ons als beginners wel moeilijk om te beoordelen, maar leuk om te ervaren hoe de smaak verandert als je iets bij de wijn eet.
  • 5 / 5
    Gepost door: Egje op 18 Februari 2022
    Lekkere wijnen heldere informatie bracht een gezellige avond
  • 5 / 5
    Gepost door: Marjan op 12 December 2021
    Wat een geweldig en leuk bedrijf. Snelle en heldere communicatie en heel klantvriendelijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was een compleet pakket met leuke wijnen, zeker voor herhaling vatbaar! We hebben genoten met...
    Wat een geweldig en leuk bedrijf. Snelle en heldere communicatie en heel klantvriendelijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was een compleet pakket met leuke wijnen, zeker voor herhaling vatbaar! We hebben genoten met elkaar.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Wijnproeverijbox Wijnreis Prestige
Wijnreis Prestige

Neem je vrienden mee naar de meest...

Neem je vrienden mee na...

Op voorraad
€129,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »