Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box
Review Logo8,9 @ Kiyoh
Webshop KeurmerkWijnproeverijbar.nl
0
0
Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box

Wijnreis Frankrijk

Productomschrijving
Frankrijk is het meest bekende en toonaangevende wijnland ter wereld. Veel kennis over de huidige wijnwereld komt van oorsprong uit Frankrijk. Waarom is dat zo? Frankrijk heeft een breed scala aan bodemsoorten, (micro)klimaten, wijnkennis en natuurlijk zijn de bekende druivenrassen van oorsprong Frans.  Met deze box proef je wijn uit bekende gebi...

Frankrijk is het meest bekende en toonaangevende wijnland ter wereld. Veel kennis over de huidige wijnwereld komt van oorsprong uit Frankrijk. Waarom is dat zo? Frankrijk heeft een breed scala aan bodemsoorten, (micro)klimaten, wijnkennis en natuurlijk zijn de bekende druivenrassen van oorsprong Frans. 

Met deze box proef je wijn uit bekende gebieden.

  • Mousserende wijn: Sprankelende Crémant d'Alsace uit de Elzas gemaakt van de druiven Pinot blanc, Riesling en Sylvaner. 
  • Witte wijn: Een knisperend fruitige frisse wijn uit de Loire gemaakt van de Sauvignon blanc druif.
  • Witte wijn: Een licht houtgerijpte wijn gemaakt van de Chardonnay druif uit Côtes de Gascogne.
  • Rode wijn:  Uit Côtes du Rhône proeven jullie een unieke kruidige rode wijn gemaakt van Grenache en Pinot Noir druiven.
  • Rode wijn:  De meest befaamde streek ter wereld mag natuurlijk niet ontbreken. Uit Bordeaux komt een topwijn gemaakt van Cabernet en Merlot druiven. 
  • Dessertwijn: Dankzij "edele rotting" is deze wijn uniek en bijzonder lekker. Wereldberoemde dessertwijn gemaakt van Semillon en Sauvignon druiven en komt uit Sauternes.

Een heerlijke wijnreis door Frankrijk waar je je écht even in de Franse wijngebieden waant!

Is het een cadeau?

Kies een leuke wenskaart en laat ons je persoonlijke tekst opschrijven en verras de ontvanger. Wij pakken het ook nog eens mooi in met het door jou gekozen cadeaupapier! Wil je de box op een specifieke datum laten bezorgen? Mail ons zodat we dit kunnen regelen voor je.

Wijn-spijs receptenboek

Maak jullie wijnproeverij nóg lekkerder en completer met ons wijn-spijs receptenboek! Leer hoe je wijn met spijs combineert. Met de theorie in dit boekje kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie wijn-spijscombinaties. Voor iedere wijn uit al onze boxen hebben we een recept in dit boekje. Zo telt het boekje 48 pagina's. Kies de variant van de box met dit receptenboek en krijg korting!

Productspecificaties

Landen en/of gebieden
Elzas, Loire, Sud-Ouest, Côtes du Rhône, Bordeaux en Languedoc.
Voor hoeveel personen geschikt
Maximaal 10 personen. De box wordt altijd samengesteld voor 10 personen.
Proefmaterialen
Handleiding, placemats met geur- en smaakcirkel, proefnotitieformulieren, pennen en uitgebreide wijnbeschrijvingen met wijn-spijstips.
Aantal en type wijnen
Totaal 6 wijnen. Waarvan 1 mousserend (750 ml), 2 wit (750 ml), 2 rood (750 ml) en 1 dessertwijn (375 ml).

Reviews

4.8 / 5Based on 11 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Sander op 26 Juli 2021
    Ideale cadeau voor de wijnliefhebber! Zowel het bestelproces als de levering ging allemaal prima. De box was mooi ingepakt en de ontvanger was er enorm blij mee. Goede prijs kwaliteit verhouding, zeker voor herhaling vatbaar.
  • 4 / 5
    Gepost door: Chantal op 12 Januari 2021
    Wat een leuke ervaring! De wijnen waren super en het was leuk om eens op een andere manier naar wijn te kijken en te proeven. We hadden hier allen nog geen ervaring mee. Alles was compleet, zelfs pennen erbij! Er zat een duide...
    Wat een leuke ervaring! De wijnen waren super en het was leuk om eens op een andere manier naar wijn te kijken en te proeven. We hadden hier allen nog geen ervaring mee. Alles was compleet, zelfs pennen erbij! Er zat een duidelijke uitleg bij, maar de kleur/geurcirkel vonden we wat lastig wat we daar precies mee moesten, dat was niet heel duidelijk, maar dat was ook echt het enige. Verder was het top!
  • 5 / 5
    Gepost door: René op 21 September 2020
    Mooi genummerd dus je kunt ze zo aflopen. Stuk voor stuk prima wijnen. Extra informatie erbij zodat je er wat over kunt lezen of vertellen. Al in al zeer tevreden
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Wijnproeverijbox Wijnreis Frankrijk
Wijnreis Frankrijk

Frankrijk is voor bijna iedereen h...

Frankrijk is voor bijna...

Op voorraad
€87,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »