• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thema boxen

Samengestelde boxen in verschillende thema's. Onderaan de pagina meer informatie over de verschillende boxen.
Geen producten gevonden...

Thema boxen

Hoe werkt een Thema box?

Wij brengen de wijnbeleving bij je thuis. Jij bestelt een box naar keuze, nodigt vrienden of familie uit en wij bezorgen hem. De complete Thema box met 3, 4 of 6 verschillende soorten wijn en proefmateriaal staat garant voor een geslaagde wijnproeverij. De handleiding geeft instructies hoe je de tafel gereed maakt, welke glazen je kan gebruiken, uitleg over de geur- en smaakcirkel en hoe de wijnproeverij verder gehouden wordt. Een Thema box is geschikt voor maximaal 10 personen. De Dinerbox is geschikt voor 6 personen.

Jullie hebben geen voorkennis nodig over wijn. Iedereen kan wijnproeven!

Wat zit er allemaal in een Ladies Night en Prestige?

  • 1 fles spannende mousserende wijn
  • 1 fles fris en fruitige witte wijn
  • 1 fles rijk en aromatische witte wijn
  • 1 fles sappige en fruitige rode wijn
  • 1 fles rijp en verfijnde rode wijn
  • 1 fles verleidelijk zoete dessertwijn
  • Handleiding hoe jullie zelf eenvoudig de wijnproeverij kunnen houden
  • Per wijn een uitgebreide wijnbeschrijving met wijn- en spijstips
  • 10 Placemats met daarop de geur- en smaakcirkel
  • Formulieren en pennen om eenvoudig proefnotities in te vullen voor 10 personen

De wijnen komen direct van de wijnboer of importeur en zijn niet te koop in de supermarkt of bekende wijnwinkels. Onze Vinoloog vindt daarbij typiciteit en authenticiteit van een wijn belangrijk. Daarnaast herkenbare aroma's, mooie zuurgraad en wijnen die zorgen voor goed proefplezier!

 

Dit zijn onze Thema boxen:

Ladies Night

Speciaal voor een vriendinnenavond is deze box samengesteld. De wijnen zijn populair bij dames. Onder andere heerlijke witte- en rosé wijnen maken een vriendinnenavond super geslaagd.

Prestige

Voor de meer ervaren wijnproevers en Bourgondiërs onder ons hebben we een prestigieuze box samengesteld. Daarin zitten enkel topwijnen die uit befaamde gebieden komen. Denk bijvoorbeeld aan Champagne, Napa Valley, Rhône en Sauternes. Stuk voor stuk gastronomisch. Ze worden geschonken bij vele sterrenrestaurants. 

Dinerbox

Een Dinerbox is een box met daarin 4 recepten van bekende foodbloggers en 4 gastronomische topwijnen die onze Vinoloog en sommelier hebben geselecteerd voor een geweldig 4-gangen wijn-spijsbeleving.

High Wine

Spreek thuis af met je beste vrienden en geniet van deze heerlijke wijnen en authentieke mediterraanse tapas uit het zuiden van Europa. Naast 3 verschillende wijnen zitten er ook lekkere tapas bij uit Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. Deze tapas smaken perfect bij de wijnen. Een complete wijn-spijs beleving!