• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijn proefpakket kopen

Houd je zelf enorm van wijn of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die van wijn houdt, denk dan eens aan een wijn proefpakket. Er zijn zoveel verschillende soorten wijn op de markt. Het grote aanbod maakt een wijnkeuze daarom erg moeilijk. Een proefpakket met wijn is een uitstekende manier om zelf verschillende soorten kwaliteitswijn te kunnen proeven. Er zijn verschillende soorten proefpakketten verkrijgbaar.

Voordelig een wijnproeverij kopen en bestellen

Een wijn proefpakket is een hele goede manier om kennis te maken met verschillende soorten wijnen. Een andere optie is de wijnproeverij. Tijdens een wijnproeverij maak je ook kennis met de smaak van de wijnen en leer je iets over de afkomst van de wijn. Bij een wijnproeverij op locatie zal er een expert zijn die je meeneemt bij het wijnproeven. Er kunnen verschillende soorten wijnen worden geschonken afhankelijk van de wijnproeverij die je kiest. De wijnen ga je beoordelen aan de hand van een puntensysteem op smaak, kleur en geur. Na de wijn goed te hebben bekeken en te hebben geroken, ga je deze proeven. De wijn kun je vervolgens uitspugen maar een lekkere wijn kun je natuurlijk ook opdrinken. De wijnproeverij wordt op allerlei locaties gegeven, je kunt er ook voor kiezen om zelf een wijnproeverij te organiseren. Stel zelf een proeverij samen of maak gebruik van een handig proefpakket waarbij de wijnen en alle andere benodigdheden al zijn inbegrepen.

Een wijn proefpakket kopen van Wijnproeverijbox.nl

In de webshop van Wijnproeverijbox.nl kun je diverse wijn proefpakketten bestellen welke geschikt zijn voor een wijnproeverij. Een box bestellen is gemakkelijk en snel. Het pakket wordt vervolgens thuis geleverd. Iedere box bestaat uit 6 verschillende soorten wijn. Daarnaast bevat het pakket een handleiding, geur- en smaakcirkels en proefnotitieformulieren met pennen. De wijnproeverij is geschikt voor een proeverij met maximaal 10 personen.

Bestel de box online en proef, ervaar en beleef!

Wijntrip box om met 2-4 personen wijn te proeven