• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijn cadeau

Wijn is altijd een goed cadeau om te geven maar zeker ook om te krijgen. Of het nou voor een familielid, een kennis, je werkgever of een klant is, er is altijd wel een wijn geschikt om cadeau te doen. Er zijn vele verschillende soorten wijnen verkrijgbaar. Kies voor een heerlijke rode of witte wijn, een rosé wijn in de zomer of voor een prosecco of Champagne voor een feestelijke gebeurtenis. Je kunt ook een pakket aan wijnen samenstellen van dezelfde of verschillende soorten wijn. Een fles wijn maak je nog specialer door deze bijvoorbeeld te voorzien van een persoonlijk etiket. De wijn kun je daarnaast ook voorzien van een speciaal accessoire zoals een kurkentrekker, een wijnkoeler, een mooi wijnglas of een speciale decanteerkaraf.

Een wijnproeverij cadeau

Zoek je een leuk cadeau voor iemand die wel van wijn houdt maar hier niet veel vanaf weet? Geef dan een wijnproeverij cadeau. Een wijnproeverij is een bijeenkomst waarbij er wijn wordt geproefd. De deelnemers aan de wijnproeverij maken kennis met diverse soorten wijn. Tijdens het wijnproeven zal er iemand aanwezig zijn die uitleg over de wijnen geeft. Het kan gaan om rode, witte of andere wijnen maar ook is het mogelijk dat er verschillende soorten wijnen worden geproefd, dit is afhankelijk van de proeverij. Het is de bedoeling dat de wijn wordt geproefd en deze wordt gewaardeerd. Je beoordeelt de kleur en de geur van de wijn en vervolgens ook de smaak. De wijn kan worden uitgespuugd maar een heerlijke wijn kun je natuurlijk ook doorslikken. Een wijnproeverij is een ontzettend leuke en gezellige manier om meer van wijn te weten te komen en kennis te maken met verschillende soorten wijn.

Wijnproeverij met de Wijnproeverijbox

Wanneer je verschillende mensen een cadeau wilt doen of zelf iets te vieren hebt, is het ook leuk om een wijnproeverij thuis of bij een ander te organiseren. Dit kun je natuurlijk geheel zelf doen, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Op Wijnproeverijbox.nl bestel je een kant en klare box die geschikt is voor het houden van een wijnproeverij. De box beschikt over verschillende soorten wijnen. Daarbij wordt een handleiding geleverd waarin staat hoe je thuis wijn kunt proeven. In de thema- en wijnreis boxen zitten 6 verschillende wijnen. In de wijntrip boxen zitten 3 wijnen. Daarnaast is de box voorzien van placemats met geur- en smaakcirkel, proefnotitie formulieren, wijnbeschrijvingen en pennen (uitgezonderd wijntrip boxen). Dankzij de uitgebreide wijnbeschrijving kom je meer over de wijnen te weten die je proeft. De Wijnproeverijbox is verzekerd een succes! Bekijk de verschillende boxen op Wijnproeverijbox.nl.