• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nieuw! Mini-Wijnreis boxen

Ga thuis op wijnreis met één van onze prachtig samengestelde boxen met kleine flesjes wijn! Onderaan de pagina meer informatie over de verschillende boxen. De Mini-Wijnreis boxen zijn geschikt voor 4-6 personen.

Nieuw! Mini-Wijnreis boxen

Hoe werkt een Mini-Wijnreis box?

Wij brengen de wijnbeleving bij je thuis. De complete Mini-Wijnreis box met 6 verschillende soorten wijn, proefmateriaal en instructieflyer staat garant voor een geslaagde wijnproeverij. De instructieflyer geeft uitleg hoe je in 7 stappen de wijnproeverij eenvoudig kunt houden. Jullie hebben geen voorkennis nodig over wijn. Iedereen kan wijnproeven!

De Mini-Wijnreis box is geschikt voor 4-6 personen.

 

Wat zit er allemaal in een Mini-Wijnreis box?

  • 1 fles spannende mousserende wijn
  • 1 fles fris en fruitige witte wijn
  • 1 fles rijk en aromatische witte wijn
  • 1 fles sappige en fruitige rode wijn
  • 1 fles rijp en verfijnde rode wijn
  • 1 fles verleidelijk zoete dessertwijn
  • Instructieflyer hoe jullie zelf eenvoudig de wijnproeverij kunnen houden
  • Per wijn een uitgebreide wijnbeschrijving met allerlei handige informatie, wijn- en spijstips en met QR-code zodat je de proefnotities van onze Vinologen kunt bekijken
  • 6 Placemats met daarop de geur- en smaakcirkel
  • Formulieren en pennen om eenvoudig proefnotities in te vullen

De wijnen komen direct van de wijnboer of importeur en zijn niet te koop in de supermarkt of bekende wijnwinkels. Onze Vinologen vinden daarbij typiciteit en authenticiteit van een wijn belangrijk. Daarnaast herkenbare aroma's, mooie zuurgraad en wijnen die zorgen voor goed proefplezier!

Is het een cadeau?

Kies een leuke wenskaart en laat ons je persoonlijke tekst opschrijven en verras de ontvanger. Wij pakken het ook nog eens mooi in met het door jou gekozen cadeaupapier! Wil je de box op een specifieke datum laten bezorgen? Mail ons zodat we dit kunnen regelen voor je.

Dit zijn onze Mini-Wijnreis boxen:

Mini-Wijnreis Europa

Europa noemen we in de wijnwereld van oudsher "Oude Wereld". Dit noemen we zo omdat de cultivatie van de wijnstok in Europa verder ontwikkelt is. Europa heeft verschillende unieke klimaten waar wijnbouw mogelijk is. Denk aan het relatief koele Duitsland tot het hete Spanje. Met deze box maken jullie een prachtige wijnreis door Europa met kleine flesjes wijn.

Mini-Wijnreis Frankrijk

Frankrijk is het meest bekende en toonaangevende wijnland ter wereld. Veel kennis over de huidige wijnwereld komt van oorsprong uit Frankrijk. Waarom is dat zo? Frankrijk heeft een breed scala aan bodemsoorten, (micro)klimaten, wijnkennis en natuurlijk zijn de bekende druivenrassen van oorsprong Frans.