Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box
Review Logo8,9 @ Kiyoh
Webshop KeurmerkWijnproeverijbar.nl
0
0
Het leukste wijncadeau
Gegarandeerd proefplezier
Complete wijnproeverij in een box

Mini-Wijnreis Zuid-Europa

2% sale
Productomschrijving
Uit de bekendste wijnlanden uit Europa hebben wij 6 verschillende wijnen geselecteerd die kenmerkend zijn voor dat land.  Mousserende wijn: Heerlijke cava uit Spanje gemaakt van de druiven Macabeo, Xarel.lo en Parellada.  Witte wijn: Uit Portugal proef je een knisperende frisse aromatische wijn gemaakt van de druiven Ferñeio Pires, Ra...

Uit de bekendste wijnlanden uit Europa hebben wij 6 verschillende wijnen geselecteerd die kenmerkend zijn voor dat land. 

  • Mousserende wijn: Heerlijke cava uit Spanje gemaakt van de druiven Macabeo, Xarel.lo en Parellada
  • Witte wijn: Uit Portugal proef je een knisperende frisse aromatische wijn gemaakt van de druiven Ferñeio Pires, Rabo de Ovelha, Vital en Muscat.
  • Witte wijn: Verrassende zachte wijn gemaakt van de Garganega druif uit Veneto in Italië.
  • Rode wijn: Een kruidige wijn uit Spanje proef je gemaakt van de druif Tempranillo.
  • Rode wijn: Uit Frankrijk proeven jullie een volle rode wijn gemaakt van de druiven Grenache, Syrah en Mouvedre. (anders dan op de foto afgebeeld)
  • Rode wijn: Uit Portugal komt de zoete afsluiter. Dit is een portwijn gemaakt van de Touriga Nacional, Tinta Roriz en Touriga Francesca druiven. 

Een aanrader wanneer jullie graag verrast willen worden en een mini-wijnreis willen maken naar de bekendste wijnstreken van Zuid-Europa!

De Mini-Wijnreis Europa is samengesteld voor 4 personen en bevat flesjes wijn van 375ml.

 

Is het een cadeau?

Kies een leuke wenskaart en laat ons je persoonlijke tekst opschrijven en verras de ontvanger. Wij pakken het ook nog eens mooi in met het door jou gekozen cadeaupapier! Wil je de box op een specifieke datum laten bezorgen? Mail ons zodat we dit kunnen regelen voor je.

Wijn-spijs receptenboek

Maak jullie wijnproeverij nóg lekkerder en completer met ons wijn-spijs receptenboek! Leer hoe je wijn met spijs combineert. Met de theorie in dit boekje kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie wijn-spijcombinaties. Voor iedere wijn uit al onze boxen hebben we een recept in dit boekje. Zo telt het boekje 48 pagina's. Kies de variant van de box met dit receptenboek en krijg korting!

Productspecificaties

Landen en/of gebieden
Penedes en Catalunya (Spanje) , Lisboa en Douro (Portugal) Languedoc (Frankrijk), Veneto (Italië)
Voor hoeveel personen geschikt
De box wordt altijd samengesteld voor 4 personen.
Het beste geschikt voor
Beginnende wijnproevers, enigszins ervaren wijnproevers, ervaren wijnproevers en wijnliefhebbers die benieuwd zijn naar wijnen van over de hele wereld.
Proefmaterialen
Instructieflyer, placemats met geur- en smaakcirkel, proefnotitieformulieren, pennen en uitgebreide wijnbeschrijvingen met wijn-spijstips.

Reviews

4.9 / 5Based on 11 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Irma op 28 Januari 2022
    Net voor kerst wijnproeverij besteld... werd actief benaderd of ik het dezelfde dag nog wilde ophalen zodat ik er met kerst van kon genieten! Top!
  • 5 / 5
    Gepost door: Niek op 3 Januari 2022
    De mini Europa box genomen. Ondanks drukke kerstperiode kwam de box snel in huis. Goed geregeld en een leuke ervaring!
  • 5 / 5
    Gepost door: Alice op 29 December 2021
    De wijnproeverij Europa besteld voor 1e kerstdag. Missie geslaagd!! Het werd heel positief ontvangen, met de formulieren en uitleg erbij hebben we onze eigen twist en smaken eraan gegeven. 4 wijn-leken die net deden alsof we v...
    De wijnproeverij Europa besteld voor 1e kerstdag. Missie geslaagd!! Het werd heel positief ontvangen, met de formulieren en uitleg erbij hebben we onze eigen twist en smaken eraan gegeven. 4 wijn-leken die net deden alsof we volleerd sommeliers waren, geweldig! Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bedankt voor de leuke middag:)
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Wijnproeverijbox Mini-Wijnreis Zuid-Europa
Mini-Wijnreis Zuid-Europa

Zuid-Europa heeft verschillende un...

Zuid-Europa heeft versc...

Op voorraad
€57,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »